Det börjar bli vår i mitt fönster

Ute är det fortfarande alldeles för kallt, men inomhus är det vår..

Födelsedagsfika


I onsdags hade jag och två tjejor födelsedagsfika för hela våran klass, det var väldigt mysigt och mycket gott! :)
Vi hade hjälpts åt att baka lite olika grejer, här är en kladdkaka med jordgubbsgrädde och jordgubbar, jättegott och jättelätt!
Men om man är som jag och mest bakar saker som är jättegoda och jättelätta men ändå vill ha något som är lite mer komplicerat så ska man skaffa sig vänner som är bra på sådant! Min kära vän Lisa är en riktig cupcake-kvinna, hon gör jättefina cupcakes som dessutom är helt fantastiskt goda!!
Är dom inte helt underbara?

På min strumplåda

På min strumplåda står nu lite blandat smått och gått sen jag återupptäckte den för någon vecka sen. Lite urklipp från några gammla sybeskrivningar, ett bokmärke, en brosh och annat krimskrams! Lite festligt, lite svårt att öppna locket nu bara..


Loppisböcker och strumlådor

Fick en lite försenad julklapp av en kompis, en riktigt mysig bok som heter Loppisboek av Ida Magntorn! Där fick jag lite inspiration av plocka fram en gammal låda jag fick för några år sen som jag nu fått lära mig är en gammal strumplåda!
Passade på att omorganisera lite och lycka lite fina grejor i, blev ganska fint!

Dripp dropp!Fågelar i öronen

Satt och pysslade lite med ett par örhängen för någon vecka sen. Detta blev resultatet, ett par vikta fåglar i papper får hänga och dingla i mina öron och skynda på våren lite grann :)

...


bloglovin
RSS 2.0