Höstpromenad

Jag var ute på en höstpromenad med mina två mycket fina vänner Malin & Josse och tre små kameror. Det blev en del fina bilder på dessa fina tjejor! :)

10 låtar

En liten spellista med ganska exakt 10 låtar. Klicka på bilden!

Collage

Här kommer lite bilder på ett collage jag gjorde i somras. Jag tog i princip allt gammalt jag hittade och satta ihop :) Bokmärken, servetter, tidningsurklipp och många bilder kommer från en mönstersbok från 50-talet.

En liten teckning


Världens lättaste sätt att göra om en tröja

Allt du behöver är en fluga, en tröja och ett par hårnålar! En fluga går att köpa på loppis billigt eller hittas helt gratis i pappas garderob.
Klipp av bandet som man sätter fast flugan med runt halsen.
Fäst två hårnålar i det bandet i mitten som håller ihop flugan.
Sen fäster du båda hårnålarna i ringningen på tröjan, tror att det är lättas med en V-ringad tröja för då håller det ihop bäst.
Färdigt! Om man vet att man vill ha rosetten där hela tiden kan man ju sy fast den, fast jag tycker det är rätt bra att kunna ta bort den om man tröttnar.
Ett till exempel...

Det börjar bli höst...

Det börjar bli höst, det känns i luften och syns på träden. I vanliga fall brukar det bara kännas som en förflyttnigsperiod mellan sommaren och vintern. Men i år, jag vet inte varför, bara älskar jag hösten.

hjärtan på trådBullbak

I onsdags hade jag och två tjejor bullbak. Bullar är extremt underskattat, finns inget godare än nybakade bullar!
Vi bakade kanelbullar och vaniljbullar. Vaniljbullar är bara att blanda lite smör, socker och vaniljsocker som fyllning.

bloglovin
RSS 2.0