Skinny Love


Sjukt fin cover av Bon Ivers "Skinny Love", klicka på bilden och lyssna!!

En del av mitt hjärta kommer alltid finnas i Småland

I helgen har jag varit på mitt sommarställe i Smålands djupa skogar. Det är märkligt att åka bort dit man inte känner någon, där det inte finns mobil eller internet som distraherar en. Man tillåter sig att ta det lugnt på ett helt annat sätt. Ta sig tid att njuta av att sitta på en stubbe, gå och tänka alldeles själv, sova, umgås med familjen och se lyckan i att få rensa trägårdsgången. Om jag kunde skulle jag dela med mig av mitt smultronställe till alla, tror att alla mår bra av att bara komma iväg ibland

Bättre fika får man leta efter!

För ett par veckor sen fyllde Lisa 18 år och hon ställde till med världens godaste fika!! Titta bara..!
Allt är bakat av henne själv, och om ni vill prova på att göra fina cupcakes till exempel är det bara att titta in på hennes blogg!

Sen sist...

Har det blivit vår, riktig blommande varm vår! Helt underbart!!
Har jag firat en riktigt fin Valborg och börjat bli förälskad i alla cyklar i roliga färger...
Och fått kattungar! :) Tre fina små kattungar, det går lite sådär med namngivandet, men en heter Lill-Klas iallafall! Dom föddes på födelsedagen till en kompis till familjen som heter Klas, lite fin födelsedagspresent ändå.

På tal om ingenting...

...så kommer här en bild på en flygplansknapp som låg på mitt skrivbord tillsammans med en servett från mamma gamla servettsamling och en fin gammal plåtburk för ett tag sen. Tycker bara den är så fin att den borde visas upp!

bloglovin
RSS 2.0