Det roliga med gummistövlar är att man kan gå i vattenpölar


En färgglad tjej!

Lyckades plåta ett par bilder i farten på denna färglada söta tjej! 
Trots att hon är en väldigt duktig fotograf har hon inte riktigt förstått att man ska stå stilla om man ska fastna på en bild ;)
Hon är så färgglad att man blir glad bara av att se henne!! :) Titta gärna in på Fannys blogg!

...


Jag längtar till sommaren!

Sitter och titta på bilder och inser hur mycket jag saknar den lite varmare soligare tiden på året, när man kan plocka blommor och springa barfota i gräset.. förhoppningsvis är det inte så långt kvar tills den är här...
Medger att jag är kanske är lite konstig, men detta är något jag längtar så fruktansvärt mycket till!! Sill och färskpotatis, mmm...

Bengans!

Min kära vän Maja blev helt förskräckt när hon fick reda på att jag aldrig hade varit på Göteborgs kära skivaffär Bengans! Så vi bestämde oss för att inviga mig och tog båten till Bengans!
Och sen blev det spårvagn...
Och tillslut hamnade vi här! Bengans! Bara skylten är ju helt underbar!
Det fanns helt sjukt mycket skivor...!  Maja hade stenkoll på vilka skivor hon skulle köpa men jag irrade runt som en galning och hade ingen aning! Det slutade till slut med en Coldplay skiva och en skiva med Navid Modiri och Gudarna som en present till en kompis :)

Kom igen Lena!

Är egentligen inget jättestort Håkan-fan, men får nog erkänna att ju mer man lyssnar på det desto mer gillar jag det! Och videon till "Kom igen Lena", den kan man ju inte annat än att bara älska! Klicka på bilden för att komma till videon!

PARIS!!!

I juni flyger jag och tre tjejor iväg till denna stad, Paris!! Vi bokade för ungefär en vecka sedan och jag är så otroligt pepp fast jag knappt att vi faktiskt ska dit på riktigt, helt sjukt! Här är en liten, rätt stereotypisk, bild av Paris som jag kladdade för ett par månader sen.

Vi ses i Nangijala

En liten teckning jag gjorde till en uppgift i en kurs i skolan som heter Nutida Konst. När jag var liten trodde jag att det nog var ungefär såhär det såg ut när man dog, så den fick namnet: Vi ses i Nangijala.

VÅR

Idag är våren här på riktigt, så härligt!! Även om det knappt är plusgrader var jag lite radikal och tog på mig vårkläder, converse, vårjacka, lämnade vantarna hemma och dansade iväg till lite av den här våriga musiken i öronen! Klicka!

En riktigt fin tjej!

Vill bara tipsa om denna otroligt duktiga (och vackra) tjej! Matilda heter hon och har en blogg som heter hängmattemys, där skriver hon massa jättefina texter alledeles själv som man blir helt varm inombords av, kika in!! (bilden kommer från bloggen)

Ännu en present

Det blir mycket uppvisning av presenter känner jag men här kommer en till iallafall! Världens finaste (och största) kopp och mycket gott te som jag redan har provat tillsammans med en kompis. 
Älskar färgen, så vårig, kan behövas nu när snön har kommit tillbaka...

En liten förälskelse...

Jag fick ett munspel i födelsedagspresent, och är helt förälskad!! Än så länge är jag mest förälskad i att titta på det för det låter inte så bra när jag spelar på det, men det kommer väl förhoppningsvist ;) Det är så fint!

Fransk fest del 2

Lite fler bilder från i lördags, resten av bilderna kan ni se här.
Vid varje plats hade vi lagt en liten Svensk till Fransk ordlista med användbara fraser som: " Je te cherche avec ma chevrolet à neuf heures" (uttalas: Shö tö shärsh aväck ma chävrålé à növ ör) - " Jag hämtar dig med min Chevrolet klockan nio".
Isak som var utklädd till mimare, och fina Ida som var en vacker fransyska!
Det var en väldigt trevlig, väldigt fransk kväll, och för att citera Malin "Jag tror aldrig jag har sett så många randiga tröjor på samma gång"

Etiketter

Här är några av etiketterna jag gav i julklapp till min mormor och mina kära vän Bullerbylisa! Båda älskar att baka och gör kakor, cupcakes och marmelader med mera. Och vad är då inte bättre än att få egna små etiketter att sätta på sina mumsiga läckerheter? Kanske någon som behöver en idé till en födelsedagspresent eller bara som en spotan jag-tycker-om-dig-present? :)

Fransk fest!

I lördags hade jag och en kompis Fransk födelsedagsfest hemma hos mig! Det var en kväll full av randiga tröjor och krulliga mustascher, mycket trevligt! :)
Vi försökte få lite franskt-café-känsla med rödvita dukar, stearinljus i vinflaskor, små Eiffeltorn här och där och naturligtivst Edith Piaf i högtalarna.
Man var naturligtvist tvungen att vara utklädd! Detta är lite av min utklädanad, en randig tröja, röd basker och rött läppstift!
Fler bilder kommer...

Försöker få lite koll på mina kategorier..




Försöker få lite mer ordning på mina kategorier, känns lite tråkigt om allt hamnar under kategorin "Allmänt" så skapar en ny kateogri som heter "Mina illustrationer" (låter lite väl seriöst kanske, men kunde verkligen inte komma på ett annat namn!) , så här kommer ett inlägg med de illustrationer jag lagt upp hittills så att allt hamnar i rätt kategori och alla blir nöjda och glada! ;)

Blomma i kopp


En liten liten blomma i en liten liten loppis köpt kopp. Lite vårigt så där.

bloglovin
RSS 2.0